INDEX
OPINIÓ
AGRUPACIÓ
MARIA ANTÒNIA MULET ÉS ELEGIDA CANDIDATA DEL PSIB-PSOE A LA BATLIA D'ALGAIDA
DIÀLEG IGUALTAT I BENESTAR SOCIAL
GRUP MUNICIPAL
L’AJUNTAMENT D’ALGAIDA POSA EN MARXA LA SEU ELECTRÒNICA A LA WEB MUNICIPAL
NOVA CAMPANYA DE PRIMAVERA DE L'ASSOCIACIÓ DE COMERÇ I EMPRESA
PSIB-PSOE
VÍDEO DE NADAL DEL PSIB-PSOE: "COM MUNTAR UN BON BETLEM"
EL TRIBUNAL CONSTITUCIONAL ADMET A TRÀMIT EL CONFLICTE ENTRE EL GOVERN DEL PP I ELS AJUNTAMENTS
AGRUPACIÓ | NOTÍCIES
20/01/2015  |  AGRUPACIÓ  |  NOTÍCIES
MARIA ANTÒNIA MULET ÉS ELEGIDA CANDIDATA DEL PSIB-PSOE A LA BATLIA D'ALGAIDA

L'actual regidora d'Educació, Cultura i Cooperació d'Algaida, Maria Antònia Mulet, ha estat elegida per la militància candidata del PSIB-PSOE a la batlia del municipi. La socialista ha assegurat que es presenta per "seguir fent feina pel poble amb el projecte socialista que es ve impulsant des dels darrers anys i que volem que sigui obert a tots els veïnats i veïnades del municipi".

En aquest sentit, Mulet ha defensat que la seva prioritat serà "fer feina per la gent del municipi i donar resposta a les seves necessitats reals estant al seu costat, escoltant i sense passar mai per damunt d'ells".

La candidata socialista compta amb una àmplia experiència en la gestió municipal d'Algaida, Pina i Randa. Va ser regidora de Festes i Cultura la passada legislatura, mentre que aquesta ho és d'Educació, Cultura i Cooperació. És per això que Maria Antònia Mulet es presenta amb la il·lusió de "mantenir la confiança que la gent ha atorgat als darrers governs socialistes i amb els que hem aconseguit que Algaida sigui un municipi obert, actiu i progressista".

Mulet ha rebut el suport de l'actual batle d'Algaida i candidat socialista al Consell de Mallorca, Francesc Miralles, i els ex batles Francesc Antich i Jaume Jaume.

Comparteix

Documento sin título